Industrijska kompetencija ContiTech-a

Mi pokrećemo stvari u industriji.

ContiTech – Industrial Competence
Industrijska kompetencija ContiTech-a

ContiTech – Izuzetno napredni proizvodi napravljeni od gume i plastike.

Zajedno sa vama, mi razvijamo najnaprednija tehnološka rešenja napravljena od gume i plastike koje kombinujemo sa drugim materijalima u zavisnosti od zahteva projekta. Bilo elastični, termootporni, fleksibilni, otporni na trenje, reverzibilni, ili ekološki prihvatljivi – mi se zalažemo za proizvode koji se karakterišu neograničenim tehničkim mogućnostima i koji funkcionišu pod posebno ekstremnim opterećenjima u svakom trenutku. Prilagođena raznovrsnost za industrijske aplikacije. Preko 140 godina.


Pneumatski sistemi.

Industrijska kompetencija ContiTech-a – pneumatski sistemi
 • Tehnologija na vašoj strani.
  Proizvođač originalne opreme i razvojni partner koji nudi pokretače vazduha, pneumatiku i kompenzatore za različite industrijske aplikacije i za šinska vozila.

Pokretne trake.

Industrijska kompetencija ContiTech-a – pokretne trake
 • Prvi izbor.
  Razvojni partner u svim industrijama za specijalno pogonsko remenje za transport neupakovanog materijala i prenos snage.

Elastomer premazi.

Industrijska kompetencija ContiTech-a – elastomer premazi
 • Fleksibilni kao i naši proizvodi.
  Proizvođač originalne opreme i razvojni partner koji nudi tehnologiju štampanja zasnovanu na elastomeru, konstruisane materijale, industrijske proizvode i membrane.

Tehnologija fluida.

Industrijska kompetencija ContiTech-a – tehnologija fluida
 • Snaga povezivanja.
  Brendirana creva za mnogo različitih primena u gotovo svim industrijskim sektorima, npr. primene za vodu, prehrambeni proizvodi i farmaceutske industrije.

Grupa za prenos snage.

Industrijska kompetencija ContiTech-a – grupa za prenos snage
 • Upravljanje budućnošću.
  Jedan jedini izvor: Klijenti ContiTech Power Transmission Grupe mogu izabrati iz velikog obima pogonskih kaiševa za mašine i konstrukcije sistema.

Kontrola vibracija.

Industrijska kompetencija ContiTech-a – kontrola vibracija
 • Dobre vibracije za industriju.
  Više od 1.000 proizvoda i inovativnih elemenata za izolaciju za smanjivanje buke i vibracija u motorima, mašinama i sistemima.